Welcome Visitor
Thu, Aug 22, 2019
107 members currently online.

Bánk bán in New York

Ígértem, hogy a Magyar Állami Operaház 2018. október 30-a és november 11-e közötti, New York-i fellépéseihez, a magyar diaszpóra tagjainak felajánlott kedvezményekről bővebb információt küldök.

Íme a részletek:

Az üzenethez csatolt mellékletben szerepel az a kupon kód, amit használni lehet; Coupon code: HSONYC

Vass Annette, az Operaház munkatársa írta:

„A David Koch színház weboldalán, https://davidhkochtheater.com/Season-Tickets/18-19-Season/Hungarian-State-Opera-New-York-tour-2018.aspx telefonon vagy akár személyesen is vásárolhatnak jegyeket. Személyes vásárlásnál legyen kéznél az email melléklete!

Beleírtuk az ajánlatba,  hogy más akciók is igénybe vehetők a színháznál.

Például, ha valaki nem akar a két 50-50 százalékos kedvezményű előadásra menni (Bánk bán november 3-an es a gála 4-én), viszont megnézne másik 4 vagy több előadást, akkor nem ajánlom a kódot használni , mert a Koch színház rendszerében akkor mar negyven százalékért megkapják a jegyeket. Viszont ha a két 50 százalékos kedvezményű előadásra is mennének, akkor azt külön-külön vegyék meg a kóddal. 

 A csoportos jegy igény jobb ha rajtam keresztül megy ( Vass Annette, telefon: 1-888-248-8269 vagy 1-646-496-3980, email:operaineurope@gmail.com), de a színház is meg tudja oldani. 

A kedvezmények: 10 főre 10 százalék, 20 főre 20 százalék, 30 főre 30 százalék. 

A weboldalon van lehetőség beírni a kódot az adott előadás „buy ticket” részén és pénztárnál is csak be kell mondani, de jobb ha ki van printelve vagy a telefonon megmutatják az e-mailt , mert így látják, hogy személyesen kapták az ajánlatot. „

Ebből is talán kiderül, hogy mindenki maga el tudja intézni a jegyvásárlást.

Ha kérdésed van, ne habozz, bátran keress engem vagy Vass Annettet.

Barátsággal üdvözöl:

dr. Szakács Imre
Konzul, Magyar Közösségi Diplomata
Tel: 1-212-660-7930
Email: iszakacs@mfa.gov.hu
Web: http://consulate.newyork.gov.hu

Printer-friendly format